Mari-Helene Hvalbye

Dovregata 3 C

0170, Oslo 

Søknad, Praktikantplass, illustrasjon, design og visualisering.

 

Viser til utlyst praktikantplass på nabohagershus.no.

Mitt navn er Mari-Helene Hvalbye. Jeg er blid, energisk, engasjert, omsorgsfull, empatisk, kreativ, positiv og liker varierte utfordringer.

 

For tiden har jeg hjemmestudio og arbeider som freelance illustratør. Jeg er vant til å styre min egen hverdag og er meget selvgående og selvstendig. Effektivitet, kreativitet, og høy kvalitet er hovedfokuset når jeg leverer arbeider til min klient.   

 

Det siste året har jeg skrevet og tegnet på en grafisk novelle, dette er et personlig prosjekt som er basert på min egen historie.  

Forøvrig har jeg tatt oppdrag for bl.a Miljøpartiet De Grønne, og Antipodes Cafe, i samarbeid med Deichmanske bibliotek.

I tillegg har jeg diverse arbeidserfaring fra britisk pub, teknisk support for Bosh og fra butikk.

 

Jeg er utdannet ved Kingston Universty og har en Bachelor i illustrasjon. Grunnen til at jeg søker fordi jeg ønsker å ta del i prosjekter der miljø og miljøvern har en sentral rolle og der det finnes mulighet for å tilegne seg kunnskap og innsikt om forskjellige typer miljøvern. Mitt langsiktige mål er å fullføre boken min, samtidig som jeg bruker kunst og illlustrasjon til å skape engasjement for fremtiden her på planeten vår. 

Miljøvern en evig bekymring og noe jeg har vært lidenskapelig opptatt av helt siden jeg leste mine første groteske fakta om hvalfangst som seksåring. Derfor ville det vært ekstra spennende å ta del i prosjekter som fremmer nettopp miljø. I arbeidene mine jobber jeg med vanskelige temaer som depressjon, sorg, angst og traumer, utgangspunktet er alltid dyp empati for medmenneske og medskapninger. 

Selv om hjemmestudio er fint kan det til tider bli litt stille og derfor ville det være perfekt for meg å komme inn i et miljø der jeg får sammarbeide med mennesker som deler mitt engasjement runt miljø, nyskapning og kreativitet. 

 

Jeg arbeider hovedsaklig med analoge tegne og maleverktøy, og er lidenskapelig opptatt av strek og komposisjon, men har også god kjennskap adobe photoshop, illustrator og indesign.

Jeg jobber i alle formater fra vegg til frimerke og går sjelden tom for ideer. 

Timeplanen min er relativt fleksibel og om det er ønskelig møter jeg gjerne til intervju på kort varsel.